Op Welke Manier Heeft De Samsung Galaxy S8 De Wereld Veranderd? Deze Smartphone Is Niet Voor Niets Enorm Populair!

Galaxy s8

De Samsung Galaxy S8 heeft een 3.000 mAh batterij, die tot 20 uur autonomie in 3G-communicatie en 12 uur in 4G-navigatie zou bieden. Dat is goed, maar het is nog steeds niet genoeg in vergelijking met de LG G6, die een 3.300 mAh batterij bevat en tot 6 uur meer biedt in 3G communicatie. De strijd wendde zich tot LG’s voordeel, want hij haalde de achterstand in (7-5).

De Samsung Galaxy S8 is beter beveiligd.

De nieuwe smartphone van Samsung presteert echter beter dan de concurrent op andere gebieden, waaronder beveiliging. De Samsung Galaxy S8 biedt drie sluitsystemen: via de vingerafdruklezer, irisherkenning of gezichtsherkenning, terwijl de LG G6 slechts één vingerafdruklezer heeft. Samsung bevestigt zijn voorsprong, 8-5.

Galaxy s8

Kunstmatige Intelligentie Van De Galaxy S8 Is Steeds Beter Aan Het Worden

Het is nog te vroeg om een vergelijking te maken van virtuele assistenten. De LG G6 integreert Google Assistant wanneer de Samsung Galaxy S8 beschikt over Bixby, een nieuwe intelligente assistent die gebruikt kan worden via scherm, camera of stem.

Spraakherkenning Is Nog Niet Beschikbaar Op Dit Moment

Nadelen van beide systemen: spraakherkenning is nog niet beschikbaar in het Nederlands. Het zal naar verwachting in september worden uitgebracht voor de Google-tool en in het 4e kwartaal voor de Samsung-versie. Het zal daarom nodig zijn om te wachten tot het einde van het jaar om de prestaties van de twee smartphones te vergelijken op dit punt, gaan naar 9-6 voor Samsung.

Welke Telefoon Is Op Dit Moment Goedkoper?

In Nederland is de LG G6 verkrijgbaar vanaf 749 euro. De Samsung Galaxy S8 is verkrijgbaar voor €809,-. Een prijsverschil dat LG’s smartphone een voordeel zou kunnen geven, maar dat zou zijn om te vergeten dat het de helft minder opslagruimte heeft dan zijn concurrent. Opnieuw, zij trekken en, zoals in de vergelijking met de iPhone 7, wint de Samsung Galaxy S8 met een eindscore van 10-7.